Неделя, 27 Ноември 2022
Риби

Седмичен хороскоп
29 - 06 Май 2019

2487

Седмичен хороскоп - Риби - 29.04.2019 - 06.05.2019 година

Професионални и бизнес – начинания ще владеят мислите на деловите и служебно ангажирани представители на знака. Без да се конфронтирате с когото и да било, ще търсите допирни точки с хората, с които работите.

Въпреки това във взаимоотношенията ви е възможно да се появи напрежение, но бързо ще преодолеете връхлитащите ви отрицателни емоции. Амбицираните да се домогнат до властта ще имат шанс, но на по-късен етап. Поради неусвоени уроци или други причини ви очакват действия, връщащи ви назад. Анализирайте ги и ще ви бъде по-лесно да се справите с тях. С хора, чиито интереси съвпадат с вашите ще предприемете общи начинания, които ще се увенчаят с успех. Въпроси от правен характер ще намерят бързи решения, отново с подкрепата на близки хора.

Придобивки с имот или друга голяма вещ ще направи седмицата запомняща се за някои от вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година