Петък, 29 Септември 2023
Риби

Седмичен хороскоп
29 - 05 Септември 2022

1057

Седмичен хороскоп - Риби - 29.08.2022 - 05.09.2022 година

Успехите ви ще се множат, ако насочите енергията си там, където сте силни и с лекота правите всичко. Общуването на всички нива ви прави доволни от себе си и постигате желаното. Работният ви график ще е натоварен и често ще имате силна нужда от глътка отдих. Разумно е да намалите темпото за да ви стигнат силите за повече.

Любими хора ще има около вас, и ще срещате подкрепа във всеки миг, когато това ви е нужно. Ако ви се наложи да вземате важни решения не се ангажирайте да отговорите веднага. Помислете. Така ще повишите цената. В семейството са възможни разногласия и е нужно да сте по-деликатни. Линията на поведение ще определя и крайните резултати, за това бъдете толерантни и внимателни. Приятели ще ви поканят на излет и ще изживеете приятни моменти.

Дивото ви привлича и освобождава страстни желания у вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!