Петък, 29 Септември 2023
Риби

Седмичен хороскоп
28 - 05 Октомври 2020

1392

Седмичен хороскоп - Риби - 28.09.2020 - 05.10.2020 година

Верни на амбициите си, ще задълбочите познанията си в сфери, които ви привличат с възможността да се развивате по-ускорено в професионален план. Ще печелите и от разработката на свои бизнес-идеи, влагайки немалко време и работа. Професионалната ви активност и произтичащите от нея развития могат да повишават популярността ви и свързаните с това неудобства само за някои.

Към онези, които биха искали да се ползват от услугите ви, подчинявайки ги на собствените си интереси ще се отнесете резервирано и в същото време ще бъдете благосклонни и съпричастни към други, почтени в очакванията си. Високите ви цели отнемат много енергия, за това помислете за възстановяването си. Времето за почивка ви е ценно, за това добре подредете програмата си, за да сте на всичките онези места, където бихте желали да бъдете. Възможни са здравословни неразположения, които биха могли навреме да бъдат овладени.

Отдавайте предпочитания на плодово-зеленчуковата диета и пийте повече течности, като избягвате пикантната и мазна храна. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!