Понеделник, 9 Декември 2019
Риби

Седмичен хороскоп
28 - 04 Септември 2017

5308

Седмичен хороскоп - Риби - 28.07.2017 - 04.09.2017 година

Професионалните ви успехи ще продължават да впечатляват всички. Ще получите предложение за съвместна дейност и това ще ви помогне да стабилизирате материалното си положение. Повече ще постигате, ако не бързате да давате оценка на нещата, а търпеливо изчаквате развитието им. И при вас ще текат динамични процеси и ще участвате в събития, които ще ви направят популярни. 

Пазете се от конфликти, задължително се вслушвайте в чужди мнения и не търсете на всяка цена изгода за себе си. Летвата е вдигната високо и шансовете да се провалите също са реални. Не сте застраховани от грешки и трябва повече да внимавате, вземайки решения. Предстоят ви запознанства, които ще ви обогатят духовно и ще ви помогнат да намерите по-лесно пътя, в случай, че се колебаете. Сексуалните ви желания ще ви правят палави и закачливи.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година