Четвъртък, 20 Юни 2019
Риби

Седмичен хороскоп
27 - 06 Март 2017

4444
Седмичен хороскоп - Риби - 27.02.2017 - 06.03.2017 година
 
За разлика от много други, вашите намерения и действия са прецизирани до последният детайл. И без да ви липсва увереност, ще работите по реализацията им, успявайки да включите и други в нея. Ще ви повярват и без особени затруднения ще приключвате започнатото. Пазете интересите си от недоброжелатели и не им позволявайте да ви използват за користни цели. Под маската на приветлива усмивка и ласкави думи могат да ви въвлекат в интриги и тъмни дела. Отворете се за хората, проявете инициативи, покажете уважение и разбиране към съдбата на неравностойните.
 
Политическата ви кариера се нуждае от конкретни дела, ако искате да продължите с нея. Прозрете ли го навреме, по-добре за вас. Неразумното харчене и излишната показност могат също да ви навредят. Възможни са неразположения, които да предизвикат промени в плановете ви. Вземете мерки и не чакайте усложненията да ви застигнат. Служебни пътувания или начало на отпуск, за други романтична връзка. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година