Неделя, 31 Май 2020
Риби

Седмичен хороскоп
27 - 03 Септември 2018

2227

Седмичен хороскоп - Риби - 27.08.2018 - 03.09.2018 година  

Още в първия ден от седмицата помислете кое ви е затруднявало най-много, с какво искате да се справите непременно и подредете заниманията си от всякаква сфера в посока от трудното към лесното.

Периодът е прекрасен и всичко ще ви се получава почти като подарък от съдбата. Във всеки един от дните можете да усвоявате нови знания, да създавате нови контакти, да си насрочвате отговорни срещи, да уговаряте спорни условия по сделки. От вас се изисква само да сте активни, подредени, аргументирани и да формулирате целите си ясно. Най-силна ще е енергетиката ви в средата на седмицата, така че тогава можете да насочите усилията си даже към дейности, свързани с по-висок риск или изискващи повече ресурси.

Единствената причина за известни неприятности може да е инерцията ви да идеализирате ситуацията като цяло, когато нещата се подреждат добре и да пренебрегвате детайлите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019-та година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година