Вторник, 4 Октомври 2022
Риби

Седмичен хороскоп
27 - 03 Януари 2021

1189

Седмичен хороскоп - Риби - 27.12.2021 - 03.01.2022 година

Ще мобилизирате действията си, насочвайки ги в защита на интересите ви. По отношение на техническото изпълнение на задачите ви са възможни известни затруднения, но с повече търпение и съдействие от страна на други хора, ще се справите.

Ще се наложи да проявите известна деликатност и в отношенията си с околните, като потиснете емоциите си и не им позволите да определят поведението ви. Направите ли го, няма съмнение, че ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Изкушенията също са фактор, с който предстои да се преборите, в противен случай рискувате да загубите ценни приятелства и придобивки. Отделете необходимото време за подготовка, която ще ви осигури добро представяне на изпити, интервюта за работа и нови проекти. Предстоящо събитие също ще ви ангажира от времето.

Съсредоточете се върху него, като разчитате най-вече на себе си, за да си спестите разочарования. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година