Понеделник, 9 Декември 2019
Риби

Седмичен хороскоп
26 - 03 Юли 2017

5724
Седмичен хороскоп - Риби - 26.06.2017 - 03.07.2017 година
 
Мнозина от вас ще открият в професионалната си работа нови перспективи, които ще засилят активността им. Идеите ви ще срещнат разбиране и ще ви се даде възможност да ги реализирате, като наред с нея ще носите и отговорността, ако се провалите. Заетостта ви ще нарасне неимоверно и няма да ви остава време за съпътстващи занимания. Ще покажете и затвърдите способностите си, каквото и да ви струва това. Няма да позволите на никой и нищо да ви попречи. По отношение на финансите си ще имате своята независимост, дори и очакванията ви да се разминат с реалността. Не пропускайте и най-малките подробности при договаряне на условията, възможни са недоразумения, които няма да са във ваша полза.
 
Някои от вас ще организират семейно тържество и ще посрещат гости, повода ще е чудесен. Периодът е подходящ и за отдих. Новостите около вас ще ви обогатяват и повишават интереса ви към другите, живота и удоволствията в него. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година