Петък, 6 Август 2021
Риби

Седмичен хороскоп
26 - 02 Април 2018

3685

Седмичен хороскоп - Риби - 26.03.2018 - 02.04.2018 година

Предвид нарасналите ви ангажименти и отговорности, ще направите промени в организацията си, така, щото времето да ви стига за всичко, което предвиждате.

Ще живеете по-динамично и пълноценно, но и в голяма степен ще се чувствате удовлетворени от постигнатото. За съжаление тази прогноза не е равнозначна за всички от знака, ще има и такива, за които животът ще бъде повече борба за оцеляване, отколкото развитие и целеустременост. Не чакайте друг да ви сочи пътя, сами открийте това, което искате да бъде и следвайте сърцето и разума си. Има шанс безработните да намерят мястото си, с което да подпомогнат бюджета на семейството си. В миговете на разколебаване и напрежение търсете съдействие от професионалисти и хора, имащи по-ясна визия за бъдещето. Предпочитани сте като партньори и без да се щадите, можете да постигате, както своите, така и общите цели.

Възпитавайте в себе си търпимост към несъвършенствата на другите, често тя не ви достига и разваля добрите намерения. Наред с това не се оставяйте в плен на емоциите и на моментното си настроение, особено, когато се отнася за сериозни и важни за бъдещето ви дела. Пътуване в чужбина и засилени контакти с чуждестранни партньори. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година