Събота, 2 Юли 2022
Риби

Седмичен хороскоп
24 - 31 Декември 2018

1959

Седмичен хороскоп - Риби - 24.12.2018 - 31.12.2018 година 

Преминахте през много перипетии, от които извлякохте не една и две поуки за себе си. Наясно сте с желанията си и с начините за тяхното осъществяване. Силно мотивирани сте да се реализирате и с подходящо активно поведение може да си осигурите добър старт.

Целите ви са ясни, а с тях и проблемите. Бъдете искрени пред себе си и не търсете причини за неудачите си в страни. Тогава ще получите и подкрепата, от която се нуждаете. Много от вас ще запълват празнотите в емоционалния си живот с работа и професионално развитие. Ако ви измъчват проблеми с партньора говорете открито за тях и не допускайте те да се задълбочават. В противен случай могат да ви причинят повече стрес. Но, ако желанията и чувствата ви са насочени другаде, също не го крийте. Може би там ще намерите щастието си, но запазете достойнството на другия и бъдете коректни с него.

Всичко е преодолимо, щом имаме желание за това. Усмихвайте се, общувайте, живейте и трудностите сами ще си отидат. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година