Събота, 30 Май 2020
Риби

Седмичен хороскоп
24 - 01 Октомври 2018

1857

Седмичен хороскоп - Риби - 24.09.2018 - 01.10.2018 година   

Периодът е благоприятен за активности във всяка сфера от живота ви. Ще давате от себе си внимание и обич и ще се радвате на взаимност. Имате добри очаквания и усещането ви не е измамно.

Професионалните ви проекти ще се развиват различно – едни ще ви носят материални придобивки, други ще ви измъчат без обезпечение. По-напористите от вас ще се устремят към нови територии в търсене на повече финансова и духовна удовлетвореност. Ще разгърнете потенциала си в посока, проучена с добрите си перспективи. Ще се поздравите с нови находки. Интересът към вас ще се засили от страна на хора, с добри финансови възможности.

Някои от вас ще влязат в съдружие и то ще определя пътя ви напред. Любимите ви хора ще са до вас, давайки ви от енергията и обичта си. Живейте спокойно и по-малко се вглеждайте в несъвършенствата на света около вас. Нищо не може да попречи на щастието ви, освен вие самите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година