Неделя, 5 Април 2020
Риби

Седмичен хороскоп
23 - 30 Март 2020

1360

Седмичен хороскоп - Риби - 23.03.2020 - 30.03.2020 година

С творчески подход ще решавате проблемите си и така ще подобрите не само бита си, но и ще направите живота си по-вълнуващ. Говорете открито за намеренията си, в противен случай рискувате да останете неразбрани. Напредничавите ви идеи скоро ще намерят потвърждение и това ще ви спечели славата на хора, виждащи далече напред.

Въздържайте се от бързо изречени думи и не погубвайте с лека ръка граденото през годините. Лъскавите вещи не ви блазнят, но за сметка на тях ще бъдете привлечени от някой, който ги притежава. Очакват ви радостни и споделени преживявания. Ако сте семейни са възможни недоразумения, в основата на които ще бъдете вие. Настроението ви ще се мени и самотата също ще ви спохожда. Намерете сили в себе си и преодолейте депресията, имате пред себе си още много задачи. Трайно ще промените живота си, водени от по-висши ценности и духовни радости.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година