Петък, 29 Септември 2023
Риби

Седмичен хороскоп
22 - 29 Януари 2018

4829
Седмичен хороскоп - Риби - 22.01.2018 - 29.01.2018 година
 
Правилното подреждане на задачите ви през следващите дни ще ви спести време и енергия. Целите ви са ясни, от вас зависи да използвате потенциала си за реализацията им, без да загубите нищо.
 
Можете да го направи, мотивацията ви е на лице, а и постигнатото ще ви донесе много радостни моменти. Без емоции приемайте забележките в работата си, така по-бързо ще постигнете замисленото. Умението ви да общувате и се вслушвате в мнението на колегите си ви носи предимства, които липсват при други. Използвайте ги и ще ви бъде по-лесно в отстояване на интересите ви. С настроение и желание ще работите за подобряване на дома, създавайки приятна атмосфера за семейството си. Срещите с приятели ще се отразят положително на настроението и психиката ви.
 
Предстои ви да преоткриете качествата на човек, когото съзнателно сте дистанцирали от себе си, радвайки се на вниманието и загрижеността му към вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!