Вторник, 23 Юли 2019
Риби

Седмичен хороскоп
22 - 29 Януари 2018

4221
Седмичен хороскоп - Риби - 22.01.2018 - 29.01.2018 година
 
Правилното подреждане на задачите ви през следващите дни ще ви спести време и енергия. Целите ви са ясни, от вас зависи да използвате потенциала си за реализацията им, без да загубите нищо.
 
Можете да го направи, мотивацията ви е на лице, а и постигнатото ще ви донесе много радостни моменти. Без емоции приемайте забележките в работата си, така по-бързо ще постигнете замисленото. Умението ви да общувате и се вслушвате в мнението на колегите си ви носи предимства, които липсват при други. Използвайте ги и ще ви бъде по-лесно в отстояване на интересите ви. С настроение и желание ще работите за подобряване на дома, създавайки приятна атмосфера за семейството си. Срещите с приятели ще се отразят положително на настроението и психиката ви.
 
Предстои ви да преоткриете качествата на човек, когото съзнателно сте дистанцирали от себе си, радвайки се на вниманието и загрижеността му към вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година