Четвъртък, 30 Ноември 2023
Риби

Седмичен хороскоп
21 - 28 Септември 2020

1398

Седмичен хороскоп - Риби - 21.09.2020 - 28.09.2020 година

Настъпващите промени при хората на бизнеса ще им помогнат да си върнат загубеното и да калкулират печалби. Нужно е последователност в действията. Не допускайте емоциите да ви владеят при вземането на решения. При публични изяви горното е задължително.

В някаква степен можете да разчитате на партньорите и колегите си, но не докрай. Деловите представители на знака ще имат затрудни контакти с администрацията и властта. Възможно е да срещнат прегради, които никак няма да ги ентусиазират, напротив. Стара връзка ще събуди у някои от вас романтични настроения и чувства. Покажете, че нищо не е забравено. Родителите ви ще се опитат по някакъв начин да се намесят в отношенията с интимният ви партньор. Не го допускайте, но им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!