Сряда, 16 Юни 2021
Риби

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2558

Седмичен хороскоп - Риби - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

С повече настроение, вяра в себе си и с добри очаквания ще започнете седмицата. Ежедневните и рутинни занимания ще поглъщат от енергията ви, но наред с тях ще ви привличат и желания за повече развлечения.

Отговорни и точни, ще се справяте елегантно със задачите си, така, както сте го правили и до сега. При някои от вас промяната вече е в ход – в работа, местоживеене и с присъствието на нови хора в живота им. Прагматично ще насочвате делата си в посоката, която считате за правилна, но като при всички останали и при вас има какво да се желае по отношение на собственото ви усъвършенстване. Покажете готовността си за това, а съдбата ще се погрижи да не ви липсва подкрепата, с чиято помощ бихте постигнете по-бързи и видими резултати.

Уловете мига и се възползвайте от ситуациите, като наложите присъствието си там, където сте силни. Талантливи сте и притежавате неоспорими качества, заслугата за успехите на другите също е ваша, но бъдете реалисти и не робувайте на емоциите си. Осигурете си почивка и мислете позитивно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година