Вторник, 30 Ноември 2021
Риби

Седмичен хороскоп
21 - 28 Декември 2020

1459

Седмичен хороскоп - Риби - 21.12.2020 - 28.12.2020 година

Влагайки упорство и енергия във всичко, с което се захващате, съзнателно или не, карате околните да се съобразяват и следват. Влиянието ви е видимо и това ви задължава да не потискате силите и желанията си, особено онези, свързани с живота на другите. Няма съмнения, че са продиктувани от добри намерения и чувства, за вас това е закон, който следвате инстинктивно.

Нови търсения ще разширяват възможностите ви за изяви в професионален и личен план. Ще впечатлявате, без да губите от очарованието си. Съобразявайки бизнеса си с пазарните условия и коректни във взаимоотношенията си с партньорите, ще постигнете резултати, близки до очакваните. На работното място са възможни промени, които ще засегнат и вас. Няма да липсват и предложения, изкушаващи ви с добрите си перспективи. Пораснали в мисленето си, съзнателно ще се освобождавате от излишното, без да робувате на ничие мнение и емоции.

Благодарение на взетите мерки здравето ви се подобрява. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година