×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 29 Април 2017
Риби

Седмичен хороскоп
21 - 28 Декември 2015

1980
Натрупаното отегчение и болка в душата ви карат да страните от онези, които ви причиняват страдания. Но грешите. Имате сили и ще откриете много причини, за да продължите напред. Очакват ви хубави мигове и радостни преживявания. Финансите ви ще стигнат, за си позволите повече и желани неща.
 
Умеете да увличате след себе си с енергията, която излъчвате и с влечението си към новото. Призовете и сега вътрешния си порив за изява и насърчете активността си, за да създадете подходящите условия за успеха. Отнасяйте се с доверие към хората, които уважавате, не бъдете излишно мнителни. Свободолюбивият ви дух ще отхвърли всяка зависимост и ще разполагате със себе си във всичко.
 
Финансовите ви дела ще се развиват добре и с получените средства ще реализирате своя идея, както и да инвестирате в бъдещо мероприятие. Търсете разнообразието, чистата природа и средата на онези, които обичате. По-често мислете за развлечения и отдих. С качествата си ще събуждате интереса на другите, което ще ви превръща в значима личност. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2017-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.