Събота, 27 Ноември 2021
Риби

Седмичен хороскоп
20 - 27 Юли 2020

1257

Седмичен хороскоп - Риби - 20.07.2020 - 27.07.2020 година

В повишаващо се материално благосъстоянието и добри отношенията с околните ще започнете седмицата. Ще се наложите с професионалните си качества, заемайки водещи позиции на работното място, а някои измежду вас ще се превърнат и в лидери. Все по-ясно ще става на другите около вас, че могат да ви имат доверие и могат да разчитат на работата ви.

Внимавайте, не пренебрегвайте семейните си задължения, отдавайки се на новите отговорности, за да не нарушите баланса в живота си. Имате причини да се смятате за успели, но има редица още неща, на които да се учите и без които не можете. Изненади няма да ви липсват, справянето с които изисква компромиси. Някои ще получат предложения за работа, за съдружие, други за любов. Сами направете избора си. Времето също ще ви изправи пред неразположения, най-често от здравословен характер. Избягвайте натоварванията и се грижете за себе си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година