Понеделник, 26 Август 2019
Риби

Седмичен хороскоп
20 - 27 Август 2018

2214

Седмичен хороскоп - Риби - 20.08.2018 - 27.08.2018 година  

Податливи сте на емоции от всякакъв характер. Пазете се от пориви на силна амбиция, които могат да ви подтикнат към действия, стоящи в страни от възможностите ви.

Ако рискувате, ще носите сами последствията. Повече успешни ще бъдете, ако планирате действията си и в детайли осъществите намеренията си. Индивидуалното у вас ще взема преднина, показвайки добро самочувствие, силна воля и независимост. За всичко това ще ви е нужна енергия и в края на периода ще се чувствате уморени. Гледайте да се възстановите пълноценно. Ще привличате интереса на повече хора и е възможно да ви изненадат с внезапни проверки или други мероприятия, носещи ви напрежение.

Подгответе се, без да се притеснявате излишно. Не пренасяйте в романтичната си връзка от напрегнатото си ежедневие, то само би ви попречило да се насладите на щастливите си мигове. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година