Четвъртък, 23 Септември 2021
Риби

Седмичен хороскоп
20 - 27 Април 2020

1158

Седмичен хороскоп - Риби - 20.04.2020 - 27.04.2020 година

Затруднени отношения с представители на администрацията ще ви накарат да потърсите допълнителни начини за справяне със ситуацията. Влиятелни хора ще ви подадат ръка и с подкрепата им ще продължите напред, без да прекъсвате работата си. Времето ще работи за вас, въпреки, че ще имате и ограничения.

Добрите ви очаквания, отнасящи се до личните ви и професионални планове ще се сбъднат. Доверете се на хората, чиито качества цените и потърсете съдействието им, заедно ще ви бъде по-лесно. На свой ред ще се радвате на повишен интерес от хора, които харесвате или ги привличате с позициите си в обществото. Контактите ви ще се задълбочат, стига и вие да го пожелаете. Разумът, опитността и вродената ви интуиция ще ви помогнат да прецените на кого трябва, и на кого не трябва да се доверявате. Внимавайте парите да не станат причина за провалено приятелство. Градените с години взаимоотношения са по-ценни от тях, време е да го разберете.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година