Четвъртък, 18 Април 2024
Риби

Седмичен хороскоп
02 - 09 Октомври 2017

4447
Седмичен хороскоп - Риби - 02.10.2017 - 09.10.2017 година
 
Търсещите предизвикателства ще имат наситена на събития седмица. Ще откриете сред тях добри възможности и ще бъдете заинтригувани от перспектива за финансов и личен просперитет.
 
Успехите ви ще зависят и от умението ви правилно да подбирате хората, с които да реализирате идеите си. Като истински реалисти сте наясно, че не всичко, което изглежда привлекателно и обещаващо, ще остане до край такова. Съпътстващите затруднения обаче няма да ви откажат от намеренията ви и няма да губите време и енергия в излишни обяснения. Където е нужно ще бъдете търпеливи, прозорливи и дипломатични, а когато трябва – твърди и последователни в отстояване на позициите си. Осъществените контакти ще ви срещнат с полезни за делата ви хора.
 
Верни на себе си, ще споделяте настроението и чувствата си само с онези, които обичате. В общуванията си бъдете дружелюбни и с добро отношение към живота на всички. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!