Сряда, 23 Октомври 2019
Риби

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

2052

Седмичен хороскоп - Риби - 02.07.2018 - 09.07.2018 година 

Все повече затвърждавате мнението, че сте добри в бизнеса, богати сте на идеи и всички предпоставки за печелене на пари са на лице. Нужно е само да се решите на действие.

Получавате неоценима помощ от силните на деня, и с тяхно съдействие ще се справите по-лесно с административни и други проблеми. Ако сте на път да изправите някого срещу себе си го направете на базата на силно аргументирани доказателства. В противен случай ще си създадете непримирим враг. Предстоят ви нови срещи, контакти, пътувания, които най-често ще са свързани с работата ви. Умората ви идва в повече, но не я демонстрирайте навсякъде, защото има хора, които може да ви лишат от изгодно предложение.

Помислете за нова връзка, която да ви балансира и зарежда с всичко, от което се нуждаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година