Петък, 28 Февруари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

2071

Седмичен хороскоп - Риби - 02.07.2018 - 09.07.2018 година 

Все повече затвърждавате мнението, че сте добри в бизнеса, богати сте на идеи и всички предпоставки за печелене на пари са на лице. Нужно е само да се решите на действие.

Получавате неоценима помощ от силните на деня, и с тяхно съдействие ще се справите по-лесно с административни и други проблеми. Ако сте на път да изправите някого срещу себе си го направете на базата на силно аргументирани доказателства. В противен случай ще си създадете непримирим враг. Предстоят ви нови срещи, контакти, пътувания, които най-често ще са свързани с работата ви. Умората ви идва в повече, но не я демонстрирайте навсякъде, защото има хора, които може да ви лишат от изгодно предложение.

Помислете за нова връзка, която да ви балансира и зарежда с всичко, от което се нуждаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година