Вторник, 28 Януари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1919

Седмичен хороскоп - Риби - 02.12.2019 - 09.12.2019 година  

Ще работите по проблемите си и давайки път на идеите си, ще разгърнете в широта потенциала си. Това е за част от вас, други ще пристъпят към вече познатите си занимания, с които ще запълват времето и мислите си.

Усетът и желанията ще ви позволят да откриете сред повечето възможности най-подходящата, с която да подобрите финансите си. Криворазбрани чувства могат да наранят по-чувствителните, но ако сте сред тях не тъгувайте много. Скоро ще имате своя шанс да срещнете подходящия за вас човек, с когото да ви бъде добре. На първо място се освободете от натоварващите ви мисли, като изявите доброто в себе си. Това е условие за постигане на целите ви. Ще чуете насърчителни думи в подкрепа на начинанията ви и те ще ви мотивират да се развивате.

Не отхвърляйте чужди съвети, ползвайки се от тях, увеличавате възможностите си. Покана за съвместни действия, но преди да приемете добре си помислете. Имате горчив опит и знаете какво не искате. Оценете положителните развития за себе си и вземете правилните решения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година