Вторник, 19 Март 2019
Риби

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3512

Седмичен хороскоп - Риби - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Стремежът ви да сте сред първите ще подхранва и през следващите дни амбициите ви. В търсене на добри професионални решения ще минава времето ви на работното място, от което ще печелите пари и слава.

Няма да се спирате пред нищо, преследвайки целите си, но бъдете внимателни. Рискувате да отдалечите някого от себе си, пренебрегвайки нуждите му. Предстоящ проект, най-често професионален, ще погълне много енергия и голяма част от личното ви време. В хода на работата ще ви се налага често да експериментирате, нещо, което особено ще ви се хареса и ще се справите. Отнасяйте се с внимание към личните си усещания и се стремете да разчитате знаците по пътя си, за ви бъде по-леко.

Нова любов и взимане на важни за живота ви решения са част от вълненията, които ще ви съпътстват. Грижете се за себе си и не залитайте в крайности. Живейте по-спокойно и по-често приветствайте доброто, като не спирате да се усмихвате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година