Сряда, 24 Април 2024
Риби

Седмичен хороскоп
19 - 26 Април 2021

925

Седмичен хороскоп - Риби - 19.04.2021 - 26.04.2021 година

Мобилизирайте се и нищо не би могло да спре порива на въображението ви. Напредъкът ви е почти гарантиран през тази седмица. Почти ежедневно ще успявате да визуализирате желанията си или поне част от тях.

Успехите може да са дребни, но ще са видими. Що се отнася до неуспехите, тях също ще ги има, но от вас зависи да не ги приемате прекалено лично. Истината е, че на всеки може да се случи да „удари на греда“, но това не бива да е повод за отчаяние. Ако се наложи да предприемете непредвидени пътувания, не ги отлагайте, но ги подгответе старателно и се екипирайте подходящо. Ориентирайте се към дейности с перспективен ефект и социално значение. Почти сигурно е, че няма да получите допълнителни парични постъпления, но не обвинявайте себе си за финансовия застой, причините са комплексни. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!