Четвъртък, 23 Май 2019
Риби

Седмичен хороскоп
17 - 24 Септември 2018

2074

Седмичен хороскоп - Риби - 17.09.2018 - 24.09.2018 година  

Влагайки упорство и енергия във всичко, с което се захващате, съзнателно или не, карате околните да се съобразяват и следват. Влиянието ви е видимо и това ви задължава да не потискате силите и желанията си, особено онези, свързани с живота на другите.

Няма съмнения, че са продиктувани от добри намерения и чувства, за вас това е закон, който следвате инстинктивно. Нови търсения ще разширяват възможностите ви за изяви в професионален и личен план. Ще впечатлявате, без да губите от очарованието си. Съобразявайки бизнеса си с пазарните условия и коректни във взаимоотношенията си с партньорите, ще постигнете резултати, близки до очакваните. На работното място са възможни промени, които ще засегнат и вас. Няма да липсват и предложения, изкушаващи ви с добрите си перспективи.

Пораснали в мисленето си, съзнателно ще се освобождавате от излишното, без да робувате на ничие мнение и емоции. Благодарение на взетите мерки здравето ви се подобрява. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година