Неделя, 10 Декември 2023
Риби

Седмичен хороскоп
17 - 24 Октомври 2022

880

Седмичен хороскоп - Риби - 17.10.2022 - 24.10.2022 година 

Чистата ви съвест, морал и добронамерено отношение към другите са предпоставка по-лесно да получите нещата, към които се стремите. Ще продължите и занапред аргументирано и правилно да вземате и следвате решенията си, приемайки събитията и вслушвайки се в интуицията си.

Полезно е да сте твърди в отношенията си с онези, които се опитват чрез вас да се домогват до постове и лични облаги. Ще отговорите на предизвикателства подобаващо, а в своя подкрепа ще имате здравомислещи и достойни хора. Не се обръщайте назад, вашия път е напред, като работите за него с всички сили. Здравето ви се нуждае от внимание, умората и стресът могат да провокират неразположения и дори по-сериозни състояния, както и да преминете през лечебни кризи. Финансовите реализации ще облекчат бюджета ви. Търсещите работа или партньор ще получат подходящи предложения, но не и без тяхното активно участие.

Както и до сега духовните занимания ще ви зареждат с енергия и дават сили. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!