Четвъртък, 9 Април 2020
Риби

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

2303

Седмичен хороскоп - Риби - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Благоприятна тенденция в посока на повишаване благосъстоянието ви и подобряване на отношенията с интимният ви партньор. Професионалните ви качества ви поставят в предни позиции и вие по безспорен начин се превръщате в лидер и човек, на който може да се разчита.

Не загърбвайте семейството и партньора си, отдавайки се само на работа, защото ще нарушите хармонията в живота си. Имате основания да се смятате за по-добрия, но това не е всичко. В живота има и други радости, без които не можем. Няма да ви липсват провокации, за това търсете по-често компромиса. Към някои от вас ще бъдат отправени предложения свързани с нова работа, бизнес, съвместни участия. Добре преценете интереса на другите и чак тогава вземете решения. Не губете чувство за реалност.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година