Понеделник, 20 Януари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
17 - 24 Декември 2018

1757

Седмичен хороскоп - Риби - 17.12.2018 - 24.12.2018 година

Периодът е подходящ за утвърждаване на позициите, а не за нови търсения. Усилията ви трябва да бъдат удвоени, ако желаете да постигнете това, за което се борите.

Не пропускайте нито една възможност, която ви се представи, и станете ориентирани и адекватни в обстановката. Градете плановете си с по-далечна перспектива. Сега не е момента да прекъсвате стари връзки, защото ще потрябват скоро пак. Погледът ви е насочен в нова посока, която предстои да ви завладее напълно. Това ще ви носи радост, ако съумеете да се предпазите от отминалите си грешки. А те са не една и две.

Но уроците вече са взети и ви предстоят само силни преживявания. На всички онези, които имат още да дават им казвам, че никога не е късно да бъдат хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година