Понеделник, 6 Февруари 2023
Риби

Седмичен хороскоп
16 - 23 Май 2022

924

Седмичен хороскоп - Риби - 16.05.2022 - 23.05.2022 година

Периодът е подходящ да реализирате някои от нещата, които по различни причини сте пропуснали до сега. Добрите развития ще ви помогнат да осъзнаете пропуските си и да поправите поправимото. Ще наваксате с времето и ще спазите сроковете, въпреки, че това, което зависи от вас го правите навреме.

По отношение на конкретно събитие, за което се притеснявате, не ви очакват разочарования. Спазвайте добрия тон, бъдете по-толерантни и не налагайте на всяка цена мнението си. Оставете децата и хората, с които сте свързани да следват собствените си разбирания и цели, не диктувайте условията в желанието си да ги предпазите от грешки. Рискувате да отдалечите хората от себе си, а също и да се уморите и отегчите. Професионални реализации и подобряване на материалното състояние за активните от вас.

Търсещите развитие за талантите и уменията си ще започнат нова дейност. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-