Сряда, 1 Февруари 2023
Риби

Седмичен хороскоп
15 - 22 Февруари 2021

1202

Седмичен хороскоп - Риби - 15.02.2021 - 22.02.2021 година

Да не забравяме, че още по средата на тази седмица Слънцето ще навлезе във вашия знак. Достатъчно убедителен факт, който ще се отрази положително на тонуса и енергетиката ви. Точно тогава е подходящо да обърнете поглед към задачите, с които не сте успели да се справите и да повторите опита, но може би сменяйки подхода.

Още повече, че Меркурий ще е в ретроградно движение почти до последния ден на периода, а това улеснява изпълнението на отложени дейности. Ще разполагате с подходящи условия за промени, които от известно време обмисляте. Не отлагайте старта, независимо че окончателното изпълнение може да се забави. Допълнителни парични постъпления може да получите от временна краткосрочна допълнителна работа или от стари плащания, които към момента не са ви издължени. И в двата случая е препоръчително да заделите част от тях за резерв.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-