Събота, 19 Октомври 2019
Риби

Седмичен хороскоп
15 - 22 Април 2019

2032

Седмичен хороскоп - Риби - 15.04.2019 - 22.04.2019 година

Плановете ви се нуждаят от финансиране, в намирането на което може да се затрудните. Добре е да подновите контактите си с влиятелни хора, доброто впечатление, което сте оставили след себе си ще ви помогне да намерите необходимите ви средства.

Готовността, с която приемате предизвикателствата, разбира се, след обмислен анализ, не остава скрита, работете и ще успеете. Наред с това бъдете подготвени и за изненади, които най-често ще идват от хора, мислещи различно от вас и преследващи користни цели. Ако сте убедени в правилността на действията си и сте мотивирани да продължите, бъдете сигурни, че и добрите сили ще са на ваша страна. Стремежите ви към нови позиции на работното място, в бизнеса и в политиката ще ви срещат с различни хора и черпейки от опита им, ще развивате у себе си полезни умения.

Многообразието от идеи, обстоятелства и възможности ще ви обогатява и като практични хора, ще се възползвате от това. Анализирайки развитията, ще се опитвате да разберете подбудите и мотивите на другата страна, дори и тя да е изградена върху ценностна система, различна от вашата. Наясно сте, че печалбите не се изразяват само в пари, има далеч по-стойностни неща, които са водещи за вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година