×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Март 2018
Риби

Седмичен хороскоп
13 - 20 Ноември 2017

4051
Седмичен хороскоп - Риби - 13.11.2017 - 20.11.2017 година
 
В делата си по-често ще търсите подкрепата и мнението на хората, които ви интересуват. Доверието, с което приемате съветите им ви отрежда благосклонно отношение към нуждите и желанията ви.
 
Продиктувано от хуманни намерения, с поведението си ще успеете да привличате нужните ви инвестиции и хора, с които да осъществявате идеите си. Обективната ви оценка на развитията ви помага да сте актуални и печеливши. Пазарната действителност у нас и по света налагат промени, които ще съумеете своевременно да отчитате и прилагате в практиката си. Няма как да бъдат изключени конфликтните ситуации, но ще ги преодолеете, без да се измъчвате от несъвършенствата на заобикалящия ви свят. Приемайте околните с положителните им качества, поощрявайте активността им и ще ви бъде по-лесно да вървите напред към постигане на целите си.
 
Мислите ви изпреварват времето и прозирайки напред в бъдещето, ще калкулирате предимства. Благоприятна развръзка и нов, творчески порив ще ви донесат много любов и повече хубави емоции. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.