Петък, 27 Май 2022
Риби

Седмичен хороскоп
13 - 20 Май 2019

1958

Седмичен хороскоп - Риби - 13.05.2019 - 20.05.2019 година

Не съжалявайте за проявената си упоритост, вложена енергия и време, те ще ви донесат материални и духовни удовлетворения. Ще имате благоприятно развитие на събитията, което ще тласне развитието на процесите в положителна посока за вас.

Ще ускорите приключването на проекти, носещи ви финансова независимост и добро самочувствие. Мъдро ще насочвате усилията на други хора, с цел подобрение условията им на работа и живот. Ще получите предложения за сътрудничество и паралелно с това ще обмисляте и осъществявате самостоятелните си ходове. Не отказвайте вниманието и помощта си на човек, нуждаещ се от вас, дори те да ви струват време, средства и нерви. Потиснете раздразнението си от безхаберието и странностите на други, за да не предизвикате съдбата срещу себе си.

Направеното добро се връща, вие го знаете. Бъдете разумни, обичащи и прощаващи, такива, каквито ви е създала природата. Почивката предстои, а с нея и многото ви приятни изживявания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година