Вторник, 7 Февруари 2023
Риби

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

2316

Седмичен хороскоп - Риби - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

По-малко се притеснявайте, повече вниквайте в хубавите страни на живота си. При много от вас те преобладават и няма да сгреша, ако кажа, че сте сред щастливците от зодиака.

Периодът е градивен за вас и с прозорливите си и правилни ходове ще си осигурите напредък в професионалния ви и личен живот. Коректните взаимоотношения с партньорите ще ви позволят да се наложите над конкуренцията и които го осъзнаят навреме, ще спечелят. Вървете уверено по пътя си и по-малко се тревожете, за да не губите от енергията си, която иначе не ви липсва. Няма да останете незабелязани и ще получите добри оценки за вас самите и за труда си.

Самочувствието ви ще бъде поласкано, но няма опасност от самозабрава. Не сте от хората, които парадират с фалшив блясък, благородството ви е неоспоримо. Любовта на близките ви и на онези, които не крият доброто си отношение към вас ви прави щастливи, подхранва амбициите ви и мотивира да се развивате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-