Петък, 24 Май 2019
Риби

Седмичен хороскоп
12 - 19 Март 2018

4006

Седмичен хороскоп - Риби - 12.03.2018 - 19.03.2018 година

Неуморни сте в работата си и с градивната си позиция ще изравните силите си с онези, които следвате. Предстоят ви нови постижения, още повече, че не щадите себе си.

Но на моменти губите интерес и се нуждаете от нови предизвикателства. Внимателно проучвайте информацията, с която работите. Съдружията ще са ви от полза и не бива да страните от предложенията, които ще ви направят. Нещо повече. Оставете на партньорите си да поемат нещата, в които не е вашата сила и ще направите печелившо, общо предприятие. Ако ви се наложи да общувате с неприятни за вас хора, не се колебайте да ги дистанцирате. Не бива да търпите арогантност и цинизъм, натоварват ви и черпят от енергията ви.

Здравословните проблеми ще отшумят, но е нужно да следвате хранителен режим и повече време да прекарвате сред природата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година