Събота, 20 Април 2024
Риби

Седмичен хороскоп
12 - 19 Декември 2022

1616

Седмичен хороскоп - Риби - 12.12.2022 - 19.12.2022 година 

Промяната при много от вас е в ход и има свидетелства в нейна подкрепа. Енергията ще ви стигне и е добре да я насочите в подходящата за случая посока. Ако се нуждаете, ще имате подкрепа до себе си, а с опита си ще осигурите положителната развръзка на събитията. Възможни са и заблуди и погрешно взети решения.

Пазете се от прибързани действия и не се заблуждавайте да мислете, че другите са като вас - добронамерени. Бизнесът ви придобива други параметри, навлизайки в него с по-зрели и осъзнати действия. Не споделяйте съмненията и тревогите си, станете по-безпристрастни и решителни. Имайте търпение и бъдете последователни в действията си. Романтична тръпка ще направи ежедневието ви по-вълнуващо. Не говорете за преживяванията си, особено, ако сте интересни за много хора.

Мислете повече за себе си, време е сами да търсите удоволствията. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!