Петък, 6 Декември 2019
Риби

Седмичен хороскоп
12 - 19 Декември 2016

5114
Седмичен хороскоп - Риби - 12.12.2016 - 19.12.2016 година
 
Имате сили да се справите със затрудненията си и да пресечете възникващите отрицателни емоции. Всичко е във ваша власт и не допускайте да ставате жертва на чужди интереси. Ясно покажете на интригантите около вас, че не желаете да бъдете въвличани в игрите им. Поставете на мястото всеки, който се опитва да заиграва с достойнството ви. Работете върху себе си, ще трябва да се покажете в най-добрата си форма в следващите дни. От нея ще зависи професионалното ви развитие. Към близките си бъдете по-открити. Изслушвайте проблемите им и търсете заедно решенията.
 
В любовта разногласията ще изчистите, ако търпеливо приемете, че партньора има право на свое мнение и решения. Дистанцирането от дразнителите ще ви помогне по-скоро да преодолеете трудностите и да изясните чувствата си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година