Понеделник, 20 Май 2019
Риби

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юни 2018

2400

Седмичен хороскоп - Риби - 11.06.2018 - 18.06.2018 година  

За много от вас, занимаващи се с бизнес, седмицата ще бъде успешна. Ще си върнете позициите и ще се поздравите с печалби. Бъдете последователни в действията си, като не допускате емоциите да определят отношението ви към проблемите и да ви влияят при взимане на решения.

Следвайте това златно правило и ще имате успехи във всичко, което привлича интересите ви. В общите проекти се доверявайте на партньорите си, като не пренебрегвате собственото си мнение. Възможни са затруднения от административен характер, но там нещата не зависят от вас. Има хора, които не са си свършили работата, търпим ги, а от това живота не става по-лек. Истина е, че тези взаимоотношения няма да ви ентусиазират, но за да се променят трябва да се работи на всички нива и не само от вас. Изживяна романтична връзка ще събуди у някои от вас нежни спомени и чувства.

Очевидно, нищо не е забравено. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година