Четвъртък, 27 Февруари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
10 - 17 Февруари 2020

2166

Седмичен хороскоп - Риби - 10.02.2020 - 17.02.2020 година

Каквито и непредвидени обстоятелства да настъпят около вас, отчитайте даденостите и се възползвайте от момента. Станете по-гъвкави и успехите ви няма да закъснеят, особено в преговорите и при взимане на решения. Следвайте разума и интуицията си, и работете, без да се афиширате.

Вашето време предстои, сега е важно да сте в мир със себе си и със света около вас. В противен случай ви очакват конфликти и недобро настроение и здраве. В името на собственото си спокойствие не проявявайте настойчивост там, където е видно, че няма смисъл и не изпадайте в крайности на духа. С достатъчна мотивация - лична, финансова или професионална ще работите и ще поемате повече отговорности, впрочем както всеки друг път. С определен човек ще решавате проблем, който не търпи отлагане. Не потискайте притесненията в себе си, ако очаквате да срещнете разбиране, в противен случай ще трупате напрежение и разочарования.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година