Вторник, 26 Май 2020
Риби

Седмичен хороскоп
01 - 08 Октомври 2018

2331

Седмичен хороскоп - Риби - 01.10.2018 - 08.10.2018 година   

Събитията ще провокират активността ви, разкривайки уменията си пред широк кръг от хора. С вродената си интуиция ще предугаждате събитията, посочвайки правилния път и най-бързите решения, водещи към целта.

Не пренебрегвайте краткосрочните си планове в преследване на по-мащабни проекти. И на тях ще дойде времето, но по-късно. Успехи ще имат занимаващите се с бизнес, право, международни проекти. Овладели сте емоциите и в критична ситуация ще помогнете на приятел да реши проблема си. Ще съхраните и умножите енергията си, ако внесете баланс в храненето, движението, работата и почивката си.

Вие на свой ред ще търсите своето място сред позитивно мислещи хора и ще откривате радостта в малките жестове, топлейки душата и мислите с тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година