Понеделник, 20 Януари 2020
Рак

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1642

Седмичен хороскоп - Рак - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Добри възможности за професионален растеж. Утвърждаване на авторитета ви по всички направления.

Предстоящите контакти са обещаващи, съпътстващи от финансови приходи и сделки. В семейството ще цари хармония, която само вие може да нарушите, ако не зачитате правото на свободен избор на вашите близки. Намерете подходящи начини да се разтоварите от стреса и напрежението. Повечето от вас ще се радват на добро здраве. Пазете дома си от чужди набези. Хорските недомлъвки ще ви изнервят, но запазете спокойствие. Вашата сила е в стабилността и сигурността, която излъчвате.

Крайностите са нежелателни и изискват повече и ненужни усилия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година