Четвъртък, 20 Февруари 2020
Рак

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

1965

Седмичен хороскоп - Рак - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

Имате добри идеи и намерения, на които ще отделите време за анализ и размишления. Насочете пълноценно усилията си в интересуващата ви сфера и следвайте целите си, като не пренебрегвате и интуицията си.

Сега тя е силна и наред с разума ще ви води напред. Духът ви няма да срещне прегради, щом вече сте взели решение да действате. С приятел ще започнете общ бизнес, който ще бъде успешен. Работете и ще постигнете всичко, което искате за себе си. Наред с добрите перспективи мислете и за личния си живот. Съвместното съжителство с човека, когото харесвате ще ви направи щастливи и заедно ще планирате бъдещето си. Здравето ви също се нуждае от грижи.

Податливи сте на промените на времето, също и на неразположения, свързани с хронични страдания.Пътуванията ви изискват допълнителна подготовка, за да не останете неприятно изненадани. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година