Неделя, 25 Февруари 2024
Рак

Седмичен хороскоп
05 - 12 Февруари 2018

5154
Седмичен хороскоп - Рак - 05.02.2018 - 12.02.2018 година
 
Залагате много на професионалната си работа и ще прецизирате действията си в старанието си да сведете до минимум пропуските. С успешните изяви ще подобрите финансовото си състояние, освен, че ще популяризирате бизнеса си.
 
В повечето случаи делата ви ще се подреждат и развиват според очакванията ви, но разбира се с цената на повече работа и нерви. Последните могат да се отразят на взаимоотношенията ви, за това останете достъпни и естествени в поведението си. Качествата и уменията ви са ваше постижение, но не бива да ви лишават от приятелства и близки хора. Предложение от делови или личен характер ще ви зарадва, но въпреки това помислете преди да отговорите. Покажете добрите си чувства и подкрепа към онези, които ви уважават, помагат и обичат, а и не само към тях.
 
Дайте израз на благородството, което носите в себе си и насърчете за добри дела всички, с които съдбата ви среща. Среща или пътуване с любим човек ще ви донесе много и положителни емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!