Събота, 28 Януари 2023
Рак

Седмичен хороскоп
05 - 12 Април 2021

844

Седмичен хороскоп - Рак - 05.04.2021 - 12.04.2021 година

Поставяте си амбициозни цели, които освен, че ще погълнат времето ви и ще ви изчерпят емоционално. Напрежението и умората ще изострят сетивата ви и в края на периода ще се чувствате потиснати и уморени.

Забавете темпото, следвайте краткосрочната си програма и се грижете повече за здравето си. Не се впускайте в излишни спорове особено с преките си ръководители. Ако сте финансово зависими от тях им дайте правото те да вземат решения, от вас се очаква да ги следвате. Не допускайте, поради емоционалната си уязвимост да ви въвличат в конфликти и не давайте ухо на клюките. Коректните взаимоотношения с бизнес-партньорите ви ще правят успешни съвместните ви начинания. В края на периода финансовите ви възможности ще се подобрят, от бизнес, рента, възнаграждения или други доходи.

При много от вас промените ще направят възможно да започнат желаната работа, да пътуват или да реализират своя мечта. Развитията ще са за добро, живейте без тревога в душата си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-