Събота, 30 Май 2020
Рак

Седмичен хороскоп
29 - 05 Февруари 2018

4987
Седмичен хороскоп - Рак - 29.01.2018 - 05.02.2018 година
 
Ще откриете липсващата част от пъзела, допълващ мотивацията ви, за да разгърнете до край потенциала си. С цената на немалки усилия ще намерите сили последователно и търпеливо да приключите започнатите дела.
 
Успехите ще повишат самочувствието и настроението ви, и има защо. Малцина са тези, които могат да се похвалят с постигнатото от вас – израстването ви е факт. С внимание и уважение ще се отнесете към човек, който търпеливо крачи край вас и ви подкрепя във всичко. Други ще срещнат своята нова любов и ще заживеят отново пълноценно и щастливо. Здравословните проблеми са на път да отшумят, но това не бива да приспива грижите ви. Не давайте оценки за другите/особено за колегите/, когато това не се изисква от вас. Бъдете приветливи, вежливи, не се доверявайте излишно и ще получите закрилата на съдбата.
 
 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
Годишен хороскоп за 2020-та година