Сряда, 21 Октомври 2020
Рак

Седмичен хороскоп
28 - 05 Октомври 2020

882

Седмичен хороскоп - Рак - 28.09.2020 - 05.10.2020 година

През следващите дни ще съсредоточите вниманието си не само върху преките си ангажименти, но и върху начина си на общуване и поведение. В много отношения има какво да се желае, предвид високата ви самооценка и емоции, които определят отношението ви към едно или друго събитие. В тази връзка е добре да смирите егото си и дадете преднина на добронамерените си мисли и действия.

Покажете, че имате готовност и желаете да сте полезни на другите. Придобивките, които предстои да получите ще са като отговор на стремежа ви към духовно израстване. Не избързвайте, проверявайте в детайли работата си. Съществува риск от нежелани последствия. Ще намерите изход от материалното си затруднение, не го превръщайте в драма. С допълнителна заетост или включвайки се в печеливши проекти, от вас зависи да проявите находчивост и активност. В търговската сфера или с недвижими имоти, покупко-продажба или в качеството ви на посредници, това са част от възможностите, които стоят пред някои от вас.

Доверявайки се на разума и интуицията си, без проблеми ще се справите с всичко, което изисква участието ви. Семейството ще се сплоти около обща цел, която следва да реализира. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година