Сряда, 22 Март 2023
Рак

Седмичен хороскоп
28 - 04 Април 2022

1181

Седмичен хороскоп - Рак - 28.03.2022 - 04.04.2022 година

Задачи от обществен, политически и професионален характер ще занимават вниманието и ще поглъщат времето ви. В хода на работата е възможно да се сблъскате с противодействия на недобри сили, но не изпадайте в прояви на неблагоразумие.

Запазете добрия тон. Аргументирано и с факти покажете позицията си, и не се страхувайте. Силни сте и вашето време идва. На някои им предстои смяна на работното място или покана за по-висок пост. Не пренебрегвайте никого, дори и мнението му да не съвпада с вашето. Чуйте доводите и направете изводите. Открийте зрънцето истина в тях и се възползвайте от него. Ако поради здравословен проблем сте с намалена активност, не избързвайте и спазвайте препоръките на специалистите. Всичко с времето си.

Добри новини от чужбина. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-