Четвъртък, 24 Юни 2021
Рак

Седмичен хороскоп
27 - 04 Декември 2017

6136
Седмичен хороскоп - Рак - 27.11.2017 - 04.12.2017 година
 
Желанията ви са на път да се сбъднат и причината за това е изцяло ваша. С активните си действия създадохте предпоставки за благоприятното им развитие и не ви остава друго, освен да жънете плодовете от труда си.
 
Еднакво добре ще се развивате във всички посоки, възползвайте се от полезността на периода и работете. Елегантно решение на финансов проблем, ще получите съвет и подкрепа от точните хора и по-бързо, от колкото предполагате. Не се претоварвайте прекалено много, изчистете главата си от тревожни мисли, стрес и агресия. Във ваша власт е да постигнете нещата, които искате, стига да устоите на изкушенията и да продължите с чиста съвест да следвате отговорностите си. С човека, когото обичате ви свързват общи интереси и виждания за бъдещето и това внася допълнителен стимул във връзката ви.
 
Самотните ще срещнат партньора, с когото ще споделят еднаквото си отношение към живота. Краят на седмицата ще ви зарадва с приятни изненади и емоции, каращи ви карат по-често да се усмихвате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година