Четвъртък, 2 Февруари 2023
Рак

Седмичен хороскоп
26 - 05 Март 2018

3437

Седмичен хороскоп - Рак - 26.02.2018 - 05.03.2018 година

Премерени в думите и действията си, ще работите със съзнанието на хора, чиито интереси не могат да бъдат пренебрегвани. От последното ще произтичат и трудностите ви, но с умението си да организирате и ръководите ще довеждате започнатото да край.

Не гледайте с отегчение на тях, те мобилизират скрити запаси от сили и извеждат напред волята за победа. Ще търсите подходящите хора, с които бихте могли да работите по една или друга задача, съобразявайки се с изискванията им, без да пренебрегвате своите, и в същото време отчитайки плюсовете и минусите на конкретната ситуация. Ако сте толерантни в общуването и по-често се вслушвате в конкретните препоръки на партньорите си, ще изградите атмосфера на взаимно доверие в отношенията помежду ви.

Избирайки да сте щастливи, мислете позитивно и давайте път на доброто в себе си, като насърчавате към същото и другите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-